Werken Bij

Aangezien Taal & COAST op Maat continu in ontwikkeling is, zijn er regelmatig vacatures. Heeft u een passie voor Nederlands en staat kwaliteit bij u hoog in het vaandel, lees dan of onderstaande vacature iets voor u is!


Algemene vacature:                                                        

Gecertificeerde docenten NT2 voor lessen in Amsterdam West en Zuidoost.

Locatie hoofdkantoor
Harriët Freezerstraat 117A, 1103 JP Amsterdam Zuidoost

Contactpersoon
Chantal Slaap

T: 020 6090522
E: chantal@tcmtaal.nl

Bedrijfsprofiel
Taal & COAST op Maat is een gespecialiseerde aanbieder van cursussen NT1 en NT2. Haar opdrachtgevers zijn onder andere bedrijven, reïntegratiebureaus en gemeentes. Taal & COAST op Maat onderscheidt zich ten opzichte van andere taalaanbieders doordat zij naast klassikale lessen ook op lessen op maat geeft. De cursisten werken dan allen individueel aan hun eigen programma. Op deze manier leren zij sneller en effectiever hun Nederlandse taal verbeteren.

Bedrijfscultuur
Binnen Taal & COAST op Maat heerst een vriendelijke en informele cultuur. Onze visie is dat we allemaal van elkaar kunnen leren.

Functieomschrijving
U begeleidt, traint en coacht de cursisten bij het verwerven van kennis van de Nederlandse Taal. Daarnaast helpt u ze eventueel met reïntegratie op de arbeidsmarkt of om sociaal/ communicatief sterker te worden. U geeft les in kleine groepen variërend van 6 tot 12 cursisten, waarbij de cursisten één op één begeleid worden.

Functie-eisen
▷ HBO werk-/denkniveau
▷ Onderwijsbevoegdheid NT2
▷ Een resultaatgerichte instelling
▷ Goede sociale en communicatieve vaardigheden
▷ Proactief en creatief
▷ Ervaring met diverse multiculturele doelgroepen

Arbeidsvoorwaarden
Marktconform